Проблем с държавния бюджет няма! Проблем с фискалния резерв няма! Оставихме

...
Проблем с държавния бюджет няма! Проблем с фискалния резерв няма! Оставихме
Коментари Харесай

ПП-ДБ: Няма проблем с бюджета! Популизмът на ГЕРБ, обаче, може да създаде такъв

Проблем с държавния бюджет няма! Проблем с фискалния запас няма! Оставихме страната в чудесно финансово положение с 9,9 милиарда лева запас. За това беше безапелационен националният представител от ПП-ДБ Венко Сабрутев. 

" Случва се тъкмо това, което президентът ни даде като поръчка, че ще прави. Продължава се с връзката, с която се прави опит да се всява боязън измежду популацията за това, че страната ще банкрутира. По време на представянето на новия длъжностен кабинет президентът още веднъж заприказва за банкрут на страната. Държавата е в чудесно финансово положение! Отговорността за това по какъв начин ще продължи да се развива страната е на служебния кабинет ", добави той. 

Сабрутев изясни на наличен език какво съставлява фискалния запас на страната. Той го съпостави с разплащателната сметка, която съвсем всеки българин има. " В нея влизат нашите доходи и надлежно вършим разноски. Там влизат приходите ни от заплата. От нея разплащаме сметките си за ток, вода, газ, парно. За да може да прецените вашето финансово положение, то би трябвало да изберете една точка, в която да извършите премерване. И това е края на месеца, когато сте получили всички доходи и сте създали всички разноски ", уточни депутатът. 

" Манипулациите, че фискалният запас е по-нисък, идват оттова, че страната не е получила всичките си доходи, а към този момент е направила разноски. 1,6 милиарда заплащания за „ Топлофикация “. Кой направи по този начин, че „ Топлофикация “ да е на механически банкрут? 12-годишното ръководство на ГЕРБ. Това е част от плануваните разноски в държавния бюджет. Направили сме заплащане от 1 милиард и 300 милиона за пенсиите. Направени разноски, планувани в Закона за държавния бюджет, които всички ние гласувахме в Народното събрание ", напомни Сабрутев. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР